Bonzai satarken yakalanan şahıs tutuklandı

Samsun’da bir kişiye bonzai satmak isterken polis tarafından suçüstü yakalanan şahıs tutuklandı

OLAY, Atakum ilçesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu satışı yaptığı iddia edilen 26 yaşındaki G.Ş.’yi takibe aldı. G.Ş., S.Ü. ile buluştuğu bir sırada her iki şahıs da gözaltına alındı. G.Ş.’nin üzerinde 2 paket bonzai ele geçti. Suçunu itiraf ettiği öğrenilen G.Ş.’nin üzerindeki uyuşturucu maddesini satmak için bulunduğunu söylediği belirtildi.

Olayla ilgili G.Ş., S.Ü. ve G.Ş. ile bağlantısı olduğu ileri sürülen C.G.(28) de gözaltına alındı. S.Ü. ile birlikte toplam 4 kişi, G.Ş.’den uyuşturucu satın aldıklarını söyledi. İfadeleri alınan 3 kişi ile birlikte S.Ü. savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı.

G.Ş. ve C.G., sorgularının ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren G.Ş. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilerken, C.G. ise serbest bırakıldı.  

10 Ara 2015 - 17:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber