Bir gecede iki işyerini soydu

Bir hırsız aynı gece içerisinde iki işyerini soydu. Hırsızın güvenlik kameralarına yansıyan soğukkanlı davranışları bu kadarına da pes dedirtti

OLAY, 22 Şubat günü sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Manisa'nın Soma ilçesinde Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde bir pizzacı ve pideciye giren hırsız iş yerlerinin güvenlik kameralarına da yakalandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızın soğukkanlılığı dikkatlerden kaçmadı. Pizzacının ön kapısından girdiği görülen hırsızın güvenlik kamerası kayıtlarında önce kasadaki paraları rahat bir şekilde aldığı ardından da hiçbir şey olmamış gibi kapıdan çıktığı görülüyor. Görüntüleri inceleyen polis, parmak izi doğrultusunda şahsın kimlik tespit çalışmalarını tamamladığı yakalanmasının an meselesi olduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

25 Şub 2017 - 15:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber