Bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Malatya’da yaşanan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

EDİNİLEN bilgiye göre, saat 18.50 sıralarında Akpınar Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan kavgada Sinan Mengütemür (22) bıçaklanarak ağır yaralandı. Kavgada Mengütemür’ün kardeşi ile karşı taraftan 2 kişi de bıçak ve darp neticesinde yaralandı. Kısa sürede bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, durumu ağır olan Sinan Mengütemür kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mengütemür'in kardeşi S.M. ile karşı taraftan da kardeş olan F.P. ve A.P. de ambulansla hastaneye kaldırıldı. 3 yaralının durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayda kullanılan bıçak ise atılan çatıda ele geçirildi. Hayatını kaybeden gencin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

30 May 2017 - 08:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber