Bebeğini öldüren anne tutuklandı

Adana'da evlendikten 12 yıl sonra, tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen 6 aylık bebeğini öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen kadın tutuklandı

ADANA'da evlendikten 12 yıl sonra, tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen 6 aylık bebeğini öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen kadın tutuklandı.  
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi 21038 Sokak'taki 4 numaralı evde meydana gelen olayda Habibe O. (33) 12 yıl sonra tüp bebek yöntemi ile dünyaya gelen 6 aylık oğlu Muhammet'in ağzını ve burnunu durmadan ağladığı ve susmadığı gerekçesiyle 10 dakika boyunca eliyle kapatarak öldürdü. Genç anne, daha sonra akrabalarının yanına giderek olayı anlatınca gözaltına alındı. Pişman olduğunu söyleyerek gözyaşları içinde adliyeye sevk edilen kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Muhammet ise babası İbrahim O. tarafından otopsinin ardından adli tıp kurumu morgundan alınarak toprağa verildi.

DİM WEB TV UYGULAMASINI İNDİRDİNİZ Mİ?

Haberleri ve canlı yayınları ile gündemi belirleyen Alanya'nın yeni nesil televizyonu DİM WEB TV izlemek artık çok kolay. 
Samsung, LG vb android telefonlar için PLAY STORE'dan ( https://play.google.com/store/apps/details?id=dimtv.tv.dimtv )
İphone telefonlar için APPLE STORE'dan (https://appsto.re/tr/9mYpkb.i) indirebilirsiniz.
İyi seyirler.

24 Haz 2017 - 09:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber