Bavuldan ceset çıktı!

Maltepe Cevizli'deki hayvan pazarında, bir bavulun içerisinde parçalanmış kadın cesedi bulundu. Cesedin üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi

ÇÖPLERDEN ve çevreden kağıt-karton toplayan 2 kişi, saat 15.30 sıralarında hayvan pazarının içindeki yeşillik alanda bir bavula rastladı. Bavulu hayvan pazarının ortasına getirerek açan kağıtçılar, içinde parçalanmış ceset olduğunu görünce durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen Maltepe Asayiş Büro Müdürlüğü ekipleri, ilk incelemede, bavulun içerisinde parçalanmış kadın cesedi olduğunu tespit etti. Bavulun etrafı güvenlik şeridi ile çevrilirken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de ceset üzerinde inceleme başlattı. Yapılan inceleme sırasında, bavulun içerisinden kadın kıyafetleri ve havlu çıktı. Cesedin üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi.

Polis, cesedi kimin bıraktığını belirlemek için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Cesedi bulan 2 kişi ise ifade vermek üzere karakola götürüldü.

09 Şub 2016 - 19:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber