Başbakan Binali Yıldırım'ın askere...

Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’ın Refahiye ilçesinde baba ocağını ziyaret ederek halka hitap etti. Yıldırım, Türkiye'yi dünyanın sayılı ülkeleri arasına sokmaya ahdettiklerini söyledi

BAŞBAKANBinali Yıldırım, Erzincan'daki konuşması ve toplu açılış programı ardından geldiği Refahiye ilçesinde halka seslendi. Başbakan Yıldırım, “Erzincan’a geldik, canlarla buluştuk, Erzincan’da tamamlanan 200’e yakın eserin açılışını yaptık, onlarla hasret giderdik. 780 bin kilometrekare vatan toprağı, 78 milyon hep bir kardeş. Değerli kardeşlerim hiç merak etmeyin, aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacağız. Ülkemizi dünyanın sayılı ülkeleri arasına sokmaya ahdettik. Ülkemizi, güzel yurdumuzu Cumhuriyet’in 100. yılına, 2023’e emin adımlarla, yükselen ay yıldızlı bayrağımızla taşıyacağız. Türkiye, nereden nereye geldi, yolu olmayan, suyu olmayan Türkiye’den, artık ADSL’i isteyen bir Türkiye var. Bu Türkiye Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin eseridir. Dedemiz Fatih, İstanbul’u fethetmek için gemileri karadan yürüttü, onun torunları Tayyip Erdoğan ve arkadaşları, trenleri ve arabaları denizin altından geçirdi. Marmaray, 130 milyona hizmet verdi. Avrasya Tüneli’ni de bu yılsonu açacağız. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, İstanbul-İzmir Otoyolu, dünyanın en büyük havalimanı, nereye yakışır? Türkiye’ye yakışır."
BAŞBAKAN YILDIRIM, ERZİNCAN’DA 3. ORDU KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Yıldırım, 3. Ordu Komutanlığını da ziyaret etti. Burada askerlerle yemek yiyen Yıldırım, masadaki askerlerin ailelerini telefonla aradı.
Başbakan Yıldırım, Piyade Onbaşı Tolga Bölükçü'nün babası Erdoğan Bölükçü'yü, İkmal Teğmen İsmail Uzun'un babası Mehmet Ali Uzun'u, Astsubay Murat Bulut'un babası Celal Bulut'u, Piyade Er Özkan Çelik'in annesi Emine Çelik'i ve Uzman Çavuş Mustafa Korkusuz'un annesi Nergiz Korkusuz'u arayarak görüştü.
Yıldırım, görüştüğü kişilerin çocuklarına da telefonu vererek, onların da aileleriyle konuşmasını sağladı.

04 Haz 2016 - 20:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber