Balıkçının oltasına ceset takıldı

Kartal sahilinde bir balıkçının oltasına erkek cesedi takıldı. Cesedin Serdar C.’ye (25) ait olduğu belirlendi

EDİNİLEN bilgiye göre, Kartal sahilinde saat 17.00 sıralarında Erhan Sarar (27) adlı bir balıkçının oltasına ceset takıldı. Durumun polise ihbar edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede cesedin asker firarisi Serdar C.’ye (25) ait olduğu belirlendi. Yaklaşık 20 gündür suda olduğu tahmin edilen Serdar C.’nin cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Oltasına ceset takılan balıkçı Erhan Sarar, “Oltam birden ağırlaştı. Çektikçe ağrılık daha da arttı. Ben kaplumbağa olduğunu sanırken, ceset olduğunu gördüm ve polise ihbar ettim” dedi.

11 Mar 2016 - 19:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber