Bale kursunda öğretmen tacizi!

İstanbul Beşiktaş'taki özel bale kursunda cinsel taciz ve istismar skandalı... 3 kız öğrencinin şikâyeti üzerine soruşturma başlatıldı. 56 yaşındaki kurs hocası tutuklandı

BEŞİKTAŞ

Şair Nedim Caddesi'ndeki  özel bale kursunda, bazı öğrencilerin kurs sahibi Ömer İ. tarafından cinsel istismara uğradıkları iddia edildi. Savcılığa başvuran 3 kız öğrenci, kursun sahibi ve hocası olan Ömer İ.'nin bale kursunda ve Üsküdar'daki evinde masaj bahanesiyle cinsel istismarda bulunduğunu ihbar etti. Olayla ilgili hem İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde hem de Anadolu Adliyesi'nde soruşturma başlatıldı. Ömer İ. "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderildi. Mağdur öğrencilerden E.P., Beşiktaş'taki kurs merkezinde hocasının masaj yapma bahanesiyle kendisini bir odaya kapatıp sürekli taciz ettiğini iddia etti.

'BABA GİBİ YAKLAŞTI'

Ömer İ.'nin, "izletmem gereken özel bale videoları var" diyerek kendisini evine de götürdüğünü öne süren E.P., yetim büyüdüğü için önceleri baba şefkati ile yaklaşan hocasının sonradan cinsel istismara başladığını söyledi.

İYİ BALERİNLİK İÇİN MASAJ GEREK

Ömer İ.'nin, "İyi balerinlik için düzgün fizik lazım, bunun için de masaj şart" diyerek cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen E.P., korktuğu için bir süre boyun eğdiğini anlattı.(Sabah)

26 Şub 2016 - 10:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber