Asitli saldırgana cezaevinde...

Ataşehir'deki Develi restoranının oyun alanında 3 yaşındaki çocuğun yüzüne asit atarak bir gözünün kör olmasına neden olan Cihan A'nın cezaevinde bıçaklı saldırıya uğradığı ortaya çıktı

ATAŞEHİR'DEKİ Develi restoranının oyun alanında eşinin kızkardeşinin 3 yaşındaki çocuğunun yüzüne asit atarak bir gözünün kör olmasına ve yüzünün yanmasına neden olan Cihan A'nın tutuklandıktan sonra götürüldüğü Maltepe Cezaevi'nde saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Karantina koğuşunda bıçak ve şişli saldırıya uğrayan Cihan A.'nın cezaevi görevlileri tarafından kurtarıldığı ve güvenli bir koğuşa konduğu öne sürüldü.

Ataşehir'de geçen Eylül ayında meydana gelen olayda Bilgisayar mühendisi Cihan A., lüks restoranın oyun alanında 3 yaşındaki çocuğa asit attığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden Cihan A.. eşinin kızkardeşinin çocuğu Y.K.'ya aile içinde çok fazla ilgi gördüğü için kıskandığını bunun için  saldırdığını söylemişti. Poliste işlemleri tamamlanan Cihan A., çıkarıldığı Anadolu Adliyesi'nde "Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanmış ve Maltepe cezaevine konmuştu. Hastanede tedavi gören Y.K.'dan kötü haber gelmişti. Y.K.'nın sülfirik asit yüzünden zarar gören bir gözünün tamamen kör olduğu belirtilmişti. Tedavi gören minik yavrunun diğer gözünü kurtarmak için doktorların yoğun çabasının sürdüğü öğrenildi.

CEZAEVİNDE SALDIRIYA UĞRADI

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandıktan sonra Maltepe Cezaevine gönderilen Cihan A.'nın konulduğu  karantina koğuşunda bıçaklı ve şişli saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Bir grup mahkum tarafından yapılan saldırıda Cihan A.'nın yara almadığı, cezaevi görevlileri tarafından kurtarılarak koğuştan koğuşundan çıkarıldığı öğrenildi. Cihan A.'nın olaydan sonra cezaevinde güvenli bir koğuşa konduğu belirtildi.

18 Kas 2015 - 23:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber