Aşırı hız yine kaza getirdi

Kocaeli'de aşırı hızla gelen bir araç, önce ara sokağa dönen araca daha sonra ise karşı şeritten gelen başka bir araca çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı

KAZA Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kullar mahallesi Alsancak caddesi üzerinde Yuvacık mahallesi yönüne doğru hızla ilerleyen Şaban B. idaresindeki 41 BP 535 plakalı araç, önce İzmit yönüne giderken Alsancak caddesi üzerinden yolun karşısındaki bir ara sokağa dönmek isteyen Erdoğan A. idaresindeki 41 LK 055 plakalı araca çarptı. Daha sonra duramayan 41 BP 535 plakalı araç, daha sonra İzmit yönüne giden Asım C. idaresindeki 42 KH 438 plakalı araca da çarptıktan sonra direğe çarparak durabildi.
Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan yolcuları sıkıştıkları yerlerden çıkartarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti. 112 Acil Sağlık ekipleri kazada yaralanan 42 KH 438 plakalı aracın içerisindeki Eylem C. ve Furkan C. ile 41 LK 055 plakalı aracın içerisindeki İsmet D. ambulanslar ile çevre hastanelere kaldırıldı. Araç sürücüleri ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.
Kaza nedeniyle Alsancak caddesi üzerinde trafik bir süre kontrollü olarak verilirken, olay yerine gelen çekici ile araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.  

24 Nis 2016 - 09:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber