Arkadaşları ölüme terk etti

Eskişehir’de geçen Perşembe günü 3 arkadaşıyla birlikte Eskişehir’in merkeze bağlı Çalkara Köyü yakınlarındaki Makaralı Vadi Cenevir Kalesi mevkiine giden İlhan Yıldıztepe’nin diz altından takılı olan 2 protez bacağı kırıldı

ARKADAŞLARININ kendisini bir günlük yiyecek ve suyla bırakıp yanından uzaklaştığını söyleyen İlhan Yıldıztepe, kayalık bölgede mahsur kaldı. Önceki gün öğleden sonra bölgeden geçen köylüler bağırma sesi üzerine kayalık alanda İlhan Yıldıztepe’nin olduğunu görüp durumu 156 No’lu telefonla jandarmaya bildirdi. Jandarmalar da İlhan Yıldıztepe’nin kurtarılması için AFAD ve AKUT ekiplerinden yardım istedi. Eskişehir’den bölgeye giden 13 kişilik AFAD ve AKUT ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan İlhan Yıldıztepe’yi ipe bağladıkları sedye ile bulunduğu yerden aşağıya indirdi. Ekipler Yıldıztepe’yi ambulansa kadar taşıdı. Hastaneye götürülen ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen İlhan Yıldıztepe, 3 arkadaşının kendisini bırakıp gittiğini, yanında 1 günlük yiyecek ve su bulunduğunu, 2 gün aç ve susuz kaldığını söyledi.

26 Tem 2016 - 09:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber