Arı sokan 2 arkadaş hastanede tedaviye alındı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, alerjisi olan iki kişi, arı sokması yüzünden hastaneye kaldırıldı

İKİ arkadaşı hastanelik eden olay, dün saat 18.30 sıralarında, Dalyan Mahallesi'nde meydana geldi. Kentte tatil yapan ve gezmeye çıkan arkadaşlar Sabahattin Şahin ve Özer Kocaöz'ü yol kenarından bulunan arı kovanlarının yakınından geçerken arı soktu. Dalyan 112 istasyonuna ulaşarak arı sokmasına karşı alerjileri olduğunu anlatan Şahin ve Kocaöz, yapılan ilk müdahaleleri sonrası ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Şahin ve Kocaöz, daha sonra ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

01 Eyl 2016 - 11:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber