Apart otele fuhuş baskını

Muğla'nın Marmaris İlçesi’nde, polisin 50 odalı bir apart otele düzenlediği fuhuş operasyonunda 2’si Kırgızistan uyruklu kadın olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı

MARMARİS Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, oteller bölgesi olarak adlandırılan Siteler Mevkii’nde 50 odalı butik otelde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine hareket geçti.
Saat 02.00 sıralarında otele baskın düzenleyen polis, fuhuş yaptıkları iddiasıyla Kırgızistan uyruklu 34 yaşındaki N.A. ve 23 yaşındaki F.K. ile kadınlarla birlikte olan evli 37 yaşındaki B.E. ve 44 yaşındaki A.K. ile fuhşa aracılık yapan 47 yaşındaki R.Ç.’yi gözaltına aldı.
İfadelerinde turistik gezi amacıyla Marmaris’e geldiklerini, erkeklerle gönüllü birlikte olduklarını söyleyen iki Kırgızistan uyruklu kadının sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı. Yabancı uyruklu kadınlarla birlikte olan B.E. ve A.K. ifadelerinin alınmasından sonra 250’şer lira idari para cezası kesilerek serbest bırakıldı.
Fuhşa aracılık ettiği tespit edilen ve verdiği ifadesinde kadınları kendisinin pazarladığını itiraf eden R.Ç. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

19 Eki 2016 - 10:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber