Anne ile kızın feci ölümü!

Zonguldak’ta özel bir şirkete ait kömür yüklü kamyon, evlerinin önünde su doldurmaya giden anne kızın üzerine devrildi

Zonguldak’ta özel bir şirkete ait kömür yüklü kamyon, evlerinin önünde su doldurmaya giden anne kızın üzerine devrildi. Devrilen kamyonun altında kalan anne ve kızı uzun uğraşlar sonucu kamyonun altından çıkartıldı ancak hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre olay, Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesindeki Merkez Mahallesi Trafo Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, özel bir termik santral şirketine ait santrale kömür taşıyan 67 EH 365 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan 57 yaşındaki Havva Celep ve 38 yaşındaki kızı Mürüvvet Gören’in üzerine devrildi.

EKİPLER ANNE VE KIZINI KAMYONUN ALTINDAN ÇIKARMAK İÇİN SEFERBER OLDU

Olay sonrası bölgeye sevk edilen AFAD, itfaiye, UMKE ve 112 Sağlık ekipleri kömür yüklü kamyonun altında kalan anne ve kızını kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada evlerinin önünde kamyonun altında kalan anne ve kızı için komşuları da seferber oldu. Daha sonra bölgeye termik santral şirketine ait iki adet vinç de sevk edildi. Vinç yardımıyla kaldırılan kamyonun altından uzun uğraşlar sonucu çıkartılan Havva Celep ve Mürüvvet Gören ağır yaralı olarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne ve kızı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ KAÇTI, POLİS YAKALADI

Kaza sonrası devrilen kamyondan kendi imkalarıyla çıkan sürücü, kayıplara karıştı. Polis ekipleri şirket yetkilileriyle görüşerek 67 EH 365 plakalı kamyonu hangi sürücünün kullandığı konusunda bilgi aldı. Polis ekipleri daha sonra Serkan T. isimli kamyon sürücüsünü gözaltına aldı.

Öte yandan Trafo Sokak üzerinde evleri bulunan mahalle sakinleri kömür taşıyan kamyonların daha fazla sefer yapabilmek için hızlı gittiklerini iddia etti.

03 Kas 2015 - 22:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber