Anaokulu müdiresi bunu yaparsa

10 yaşındaki oğlunu dövdüğü öne sürülen anaokulu müdiresi F.B.'ye, 3 ay çocuğuna yaklaşmama cezası verildi. Bir süre önce yine darp edilen çocuğun hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı

"ANAOKULU müdiresi bunu yaparsa" dedirten olay, geçen hafta İzmir'in Selçuk ilçesinde yaşandı. Selçuk'ta bir anaokulunun müdürü olan F.B. (34) eşinden bir süredir ayrı yaşıyordu. İddiaya göre genç kadın, sabah işe gitmek için hazırlanırken, birlikte yaşadığı 10 yaşındaki oğlu Y.B.'ye de kıyafetlerini giyip, hazırlanmasını söyledi. Ancak aradan bir süre geçmesine rağmen oğlunun hazırlanmadığını gören kadın sinirlendi. Eline geçirdiği ayakkabıyla çocuğa vurmaya başladı. Annesinin darbeleriyle yüzü ve baldırında morluklar oluşan çocuk, durumu babasına anlattı. Baba E.B. de eşinden şikâyetçi oldu. 

'BENİ BABAMA VERİN' 
Babanın şikâyeti üzerine Selçuk Aile Mahkemesi'nde görülen davada anne F.B.'ye, oğluna 3 ay yaklaşmama cezası verildi. Çocuğun mahkemedeki ifadesinde, "Annem okula gitmek için hazır olmadığımı görünce ayakkabı ile dövdü. Ben babamda kalmak istiyorum. Annem sürekli bana şiddet uyguluyor. En ufak bir olayda beni dövüyor. Ne olur beni babamın yanına verin" diye yalvardığı öğrenildi. Y.B.'nin darp edildiği adli tıp raporlarına da yansıdı. Raporlarda çocuğun yüz ve baldırında darbeye bağlı morarmalar olduğu belirlendi. 

DAHA ÖNCE DE DÖVMÜŞ 
Kadının, öz oğlu Y.B.'yi 28 Şubat ve 1 Mart'ta da darp ettiği belirtildi. Talihsiz çocuğun iki kez gittiği Selçuk Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde darp edilmeye bağlı olarak ortaya çıkan elde doku travması şikâyetiyle tedavi gördüğü ortaya çıktı. 

'EŞİM KOMPLO KURDU'
Selçuk'taki bir anaokulunun müdiresi olan anne F.B., eşinin kendisine komplo kurduğunu iddia etti. F.B., "Oğlum babasının etkisinde kalarak böyle ifade vermiş. Eşim, çocuğumun darp raporu aldığı hastanede çalışıyor. Ben boşanma davası açınca çocuğumu almak için komplo kurdu" dedi.

13 Mar 2016 - 12:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber