Alçak tuzak! 6 şehit, 2 yaralı

Van’ın Çaldıran ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 6 asker şehit olurken, 2 asker yaralandı

VAN'IN Çaldıran ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçeleri arasında bulunan ve Çaldıran’a yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Tendürek Dağı eteklerindeki Soğuksu bölgesinde PKK'lıların yol kapatması üzerine operasyona çıkan askerleri taşıyan araçların geçişi sırasında yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir binbaşının da aralarında bulunduğu 4 asker şehit olurken, 4 asker ise yaralanmıştı. Yaralı askerlerden durumu ağır olan 2'sinin daha şehit olmasıyla şehit sayısı 6’ya yükseldi. Yaralı 2 askerin tedavileri ise sürüyor.

24 May 2016 - 20:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber