Ahlaksız plan !

Adana'da bir kadının, ortaokul mezunu bir genç kadını, daha fazla ücret almak için erkeklere üniversite öğrencisi olarak tanıtıp fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı

EDİNİLEN bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, C.D. (29) isimli bir kadının, E.Ç. (19) adlı kadına fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Polis savcılıktan alınan izinle müşteri kılığına girip C.D.'yi telefonla arayıp müşteri olduğunu söyledi.
C.D. elinde üniversite öğrencisi olduğunu söyleyerek, "Bunun ücreti biraz tuzlu olur ne de olsa üniversite öğrencisi" dedi. 
Polis teklifi kabul edip adres istedi. Verilen adrese giden polis önceden seri numarası alınmış 350 lirayı C.D.'ye verdi. Daha sonra ise kimliğini gösterip polis olduğunu söyleyerek kadınları emniyete getirdi. 
Genç kadın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. C.D. ise suçlamaları kabul etmedi. Adliyeye "fuhşa aracılık ve yer temin etmek" suçlamasıyla sevk edilen zanlı adli kontrol ile serbest bırakıldı.

01 Haz 2016 - 11:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber