'Adres soran' tacizci yakalandı

Ankara'nın Dikmen ve Balgat semtlerinde genç yaştaki kadınlara yol sorma bahanesiyle cinsel organını göstererek tacizlerde bulunan ve bu tacizleri videoya alarak Twitter'dan paylaşan D.K'nın gözaltına alındıktan sonra ilk ifadesi ortaya çıktı

ANKARA Çankaya'da otomobilinin içinde mastürbasyon yaparken kadınlara yol soran bir kişinin Twitter'da yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı karıştırmıştı.

Emniyet'e yönelik şikayet yağmuru ve sosyal medya kampanyaları sonrasında, D.K. adlı kişi dün gece polis tarafından gözaltına alındı.

Hürriyet gazetesinden Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, evli ve bir kız çocuğu babası olduğu öğrenilen zanlının polisteki ilk sorgusunda “Cinsel sorunlarım vardı” şeklinde konuştuğu belirtildi.

D.K.’nın gözaltına alınmasının ardından politen yapılan açıklamada, “Şüpheli D.K, yapılacak tahkikattan sonra mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına birimimiz tarafından sevk edilecektir" ifadeleri kullanılmıştı.

10 Oca 2016 - 15:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber