Acun Ilıcalı'ya cezaevinden 'ameliyat' mektubu

Zonguldak'ta bir suçtan hüküm giyen Yücel B., beynindeki tümör nedeniyle Acun Ilıcalı'ya mektup yazarak yardım istedi

ZONGULDAK'IN merkeze bağlı Beycuma beldesinde bulunan M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir suçtan hüküm giyen 35 yaşındaki Yücel B., beynindeki tümör nedeniyle Acun Ilıcalı'ya mektup yazdı. Görme ve duyma kaybı yaşadığını anlatan Yücel B., mektubunda şöyle dedi:
"Beynimdeki ur (tümör) nedeniyle duyma ve görme kaybı yaşıyorum. Yakınım, ailem ve maddi gelirim yok. Ameliyat olamadığım için sağlığım gün geçtikçe kötüye gidiyor. Genç yaşımda ölmek istemiyorum. Sizden dileğim maddiyat değil, sadece ameliyat konusunda bana yardımcı olmanız. Önce Allah'a sonra size yalvarıyorum. Allah rızası için bana yardım edin." 

15 Kas 2016 - 19:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber