82 yaşındaki İsmail Sönmez, kahveye gitti kayboldu

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde kahveye gideceğini söyleyerek evinden ayrılan 82 yaşındaki İsmail Sönmez'den, 9 gündür haber alınamıyor. Arama kurtarma ekipleri, jandarma ve mahalle halkının, Sönmez'in bulunması için başlattığı çalışmalar sürüyor

ÇAMELİ'nin Akpınar Mahallesi'nde, kızının yanında yaşayan İsmail Sönmez, 7 Eylül Çarşamba günü öğle saatlerinde kahvehaneye gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Ancak kahvehaneye gitmediği ortaya çıkan ve akşam olmasına rağmen dönmeyen Sönmez'in yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Kendisinden bir daha haber alınamayan Sönmez için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Arama Kurtarma Derneği (AKUT), jandarma ve mahalle halkı arama çalışması başlattı. Yapılan aramalara rağmen, Sönmez henüz bulunamadı. Sönmez'i arama çalışmaları evin çevresindeki ormanlık ve dağlık bölgede sürüyor.

16 Eyl 2016 - 17:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber