8 katlı binanın çatısında toplu intihar girişimi

Zonguldak’ta alkollü olduğu iddia edilen 3 kişi, 8 katlı otoparkın en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulundu

OLAY, kent merkezinde bulunan 8 katlı belediye otoparkında meydana geldi. İddiaya göre Yasin Ç., Cüneyt Y. ve Hasan K. isimli üç genç birlikte alkol aldıktan sonra 8 katlı otoparkın çatısına çıkarak aşağıya sarkmaya başladı. Olayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesiyle bölgeye itfaiye, 112 ve polis ekipleri yönlendirildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri otoparkın altına her ihtimale karşı branda açarken, polis ekipleri de çatıya çıkarak gençleri ikna etmeye çalıştı. Aşırı alkollü olduğu iddia edilen 3 genç zaman zaman çatıdan sarkarak meraklı kalabalığa korku dolu anlar yaşattı. Aşağıda bekleyen bazı vatandaşlar ise, “atlamaz bunlar” şeklinde yorum yaptı. Çatıdan sarkan Yasin Ç., Cüneyt Y. ve Hasan K. isimli üç genç, arkadaşları ve polis ekipleri tarafından gizlice arkalarından çekilerek kurtarıldı.

 

İKİSİ İŞ, BİRİ AŞK YÜZÜNDEN

Herhangi bir yara almadan kurtarılan üç genç ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken, itfaiye ekipleri de açtıkları brandayı topladı. Gençlerden belediyede taşeron işçi olarak çalışan Yasin Ç. ve Cüneyt Y.’nin işten çıkarılma korkusu yüzünden çatıya çıktığı öğrenilirken, Hasan K.’nin ise kız arkadaşı ile yaşadığı problemler yüzünden intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

09 Ara 2015 - 18:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber