75 gündür kayıp olan çobanın cesedi bulundu

İzmir’in Bergama ilçesinde, 11 Mart tarihinde hayvanlarına bakmak üzere evden çıkan ancak bir daha haber alınamayan Mustafa Çıtak’ın cesedi 75 gün sonra Çaltıkoru Barajı'nda bulundu

İZMİR Bergama’ya bağlı Durmuşlar Mahallesi’nde, sürüsünü kontrol etmek üzere 11 Mart tarihinde evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 44 yaşındaki Mustafa Çıtak'ın cesedi, İzmir AKUT ekipleri, deniz polisi ve Bergama İlçe Jandarma Komutanlığının çalışmaları sonucunda evinden yaklaşık 3 kilometre ilerisinde bulunan Çaltıkoru Barajı'nda bulundu. Mustafa Çıtak’ın babası Hüseyin Çıtak, AKUT ekipleri tarafından olay yerine getirilerek oğlunun cesedini teşhis etti. Bir hayli üzgün olduğu gözlenen baba Hüseyin Çıtak, oğlunun herhangi bir kimse ile husumetinin olmadığını, bir süre önce ev aldığını ve onun dışında herhangi bir parasının olmadığını belirterek, "Oğlum kendi halinde biriydi. Evi ile hayvanları arası gidip gelirdi. Cesedin bulunduğu baraj ile oğlumun hayvanlarını otlattığı arazi birbirine çok zıt istikamette" dedi.
Mustafa Çıtak’ın cesedi bulunduğu Çaltıkoru Barajı'ndan çıkarılarak olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının çalışmalarının tamamlanmasının ardından İzmir Adli Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.  

25 May 2016 - 18:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber