70 sağlık çalışanı hakkında soruşturma

Batman’da iş bırakma eylemine katılan 70 doktor ve sağlık çalışanı hakkında soruşturma başlatıldı. Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Mustafa Yurtseven, kendileri hakkında da soruşturma başlatılması için dilekçe vereceklerini söyledi

BATMAN'DA

29 Aralık 2015’te bazı sendikaların çağrısı üzerine kent genelinde çok sayıda doktor ve sağlık çalışanı bir günlük iş bırakma eylemine katılarak, işe gitmedi. Kentte, iş bırakma eylemine katıldıkları tespit edilen 70 doktor ve sağlık çalışanı hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Mustafa Yurtseven, söz konusu tarihte çok sayıda sağlık çalışanın işe gitmediğini ancak sadece 70 kişi hakkında soruşturma başlatıldığını belirterek, gün içerisinde konuyla ilgili basın açıklaması yapacaklarını ve kendileri hakkında da soruşturma başlatılması için dilekçe vereceklerini vurguladı.

11 Oca 2016 - 11:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber