6 iş yerini soydu halk otobüsünde yakalandı

Kocaeli'nin Başiskele ve Gölcük ilçelerinde toplam 6 iş yerine girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen kişi polis ekipleri tarafından halk otobüsünde yakalanarak gözaltına alındı

BAŞİSKELE'DE bulunan bir iddia bayisi ve 3 market ile Gölcük’te 2 ayrı markete girerek hırsızlık yapan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü olayı gerçekleştiren şahısın İsmail N.Ö. isimli genç olduğunu belirledi. Aranan şahısın bir halk otobüsüne bindiğini belirleyen polis ekipleri otobüs güzergahında tedbir alarak beklemeye başladı. Otobüsün polis ekipleri tarafından durdurulmasıyla kaçmaya çalışan İsmail N.Ö. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Cezaevi firarisi de olduğu öğrenilen İsmail N.Ö. gözaltına alınarak Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

31 Eki 2015 - 13:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber