6 gece kulübünü kurşunlayan şebekeye operasyon: 13 gözaltı

İstanbul’da düzenlenen operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı. Organize suç örgütü kurdukları belirtilen şüphelilerin Beşiktaş ve Şişli’de 6 ayrı gece kulübünün kurşunlanması olaylarına karıştıklarını da tespit edildi. Operasyonda 5 tabanca, 1 pompalı tüfek ele geçirildi

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uzun süredir takipte olduğu suç örgütüne yönelik bu sabah operasyon düzenledi. Polis ekipleri sabah saatlerinde Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Polis helikopterinin de desteği ile Sultangazi, Şişli, Kadıköy, Kağıthane, Sarıyer ve Beykoz ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenleyerek aralarında suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Gökhan D.’nin de bulunduğu 13 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 5 tabanca, 1 pompalı tüfek ve 192 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi’nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

6 GECE KULÜBÜNÜ KURŞUNLADIKLARI TESPİT EDİLDİ

Şüpheliler hakkında ’Suç örgütü kurma ve yönetme’, ’Örgüte üye olma’, ’Adam öldürme’, ’Silahla yaralama’, ’Yağma’, ’Mala zarar verme’, ’Görevli memura mukavemet’ suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi. Polis ekipleri 13 şüphelinin Beşiktaş ve Şişli ilçelerinde bulunan 6 ayrı gece kulübünün kurşunlanması olaylarına karıştıklarını da tespit etti.

3 TABANCA VE 1 POMPALI TÜFEĞİN BULUNMASI POLİS KAMERASINDA

Polislerin bir evde yaptığı aramalarda koltuğun altında bulunan kutudan 3 tabanca ve aynı evden bir pompalı tüfek bulunması polis kameralarına yansıdı.

6 AYDA 106 KİŞİ TUTUKLANDI

Öte yandan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 2016 yılı ilk 6 ayında suç örgütlerine yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında yakaladığı 443 kişiden 106’sı tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde ise 7 kaleşnikof tüfek, 191 tabanca ve 47 pompalı tüfek ele geçirildi.

15 Tem 2016 - 12:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber