6 araç birbirine girdi: 8 yaralı

Adana'da öğrenci servisinin freninin patlamasıyla meydana gelen ve 6 aracın birbirine girdiği kazada 7'si öğrenci 8 kişi yaralandı

KAZA, Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Sarıhamzalı İmam Hatip Lisesi öğrencilerini taşıyan Yusuf Altıparmak yönetimindeki minibüsün D-400 Hal Kavşağı'na geldiği sırada freni patladı. Minibüs durmayınca önce kırmızı ışıkta bekleyen toplu taşıma aracına daha sonra 4 araca çarparak durabildi. Kaza sonrası 6 araç birbirine girerken öğrenci servisinde bulunan 7 öğrenci ile sürücü yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler ambulanslarla öğrencileri ve sürücüyü çeşitli hastanelere kaldırdı. Bu arada kazadan yara almadan kurtulan öğrenciler ise kazanın şokuyla gözyaşlarına boğuldu. Ağlayan bir kız öğrenci kazanın nasıl olduğunu anlamadıklarını birden olduğunu söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen polis ise birbirine girmiş araçların içinde kazanın nasıl olduğunu çözmeye çalıştı. Kaza nedeniyle D-400 karayolunda uzun kuyruklar oluştu. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.  

02 Ara 2015 - 18:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber