570 şişe kaçak içki ele geçirildi

Denizli'nin Babadağ ve Sarayköy ilçelerinde yapılan operasyonlarda 570 şişe kaçak içki ve 600 paket kaçak sigara ele geçirilirken, operasyonda 9 kişi gözaltına alındı

DENİZLİEmniyet Müdürlüğü ekipleri, sigara ve içki kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon başlattı. Bu kapsamda Babadağ ve Sarayköy ilçelerinde düzenlenen operasyonlar kapsamında ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 570 şişe bandrolsüz içki ele geçirilirken bir araç içerisinde yapılan kontrolde ise peynir tenekeleri içerisine gizlenmiş vaziyette 600 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

26 Nis 2016 - 13:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber