501 adet akıllı cep telefonu ele geçirildi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kontrollerde bir aracın iç kısmında çeşitli marka ve modellerde 501 adet akıllı cep telefonu ve bu telefonlara ait bataryalar ele geçirdi

VALİLİKTEN yapılan açıklamada, ”İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizin kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla yapmış oldukları çalışmalarda 13.11.2015 günü Depin Polis Kontrol Noktası’nda durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta arama yapıldı.
Aracın iç kısımlarında özel olarak hazırlanmış gizli bölmelerde çeşitli marka ve modellerde toplam 501 adet akıllı cep telefonu ve bu telefonlara ait bataryalar ele geçirilmiş olup, olay ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

13 Kas 2015 - 18:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber