5 yıldızlı otelin barını 10 bin liraya kundaklattı

Adana'da iki çocuk annesi kadının, beş yıldızlı bir otelin barını 10 bin lira karşılığında kundaklatmasının görüntüleri ortaya çıktı

EDİNİLEN bilgiye göre, olay 21 Nisan akşamı saat 22.00 sıralarında Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. Beş yıldızlı bir otelin barında yangın çıkınca, çalışanlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler olay yerine gelerek yangını kısa sürede söndürdü. İtfaiye ekipleri yaptığı incelemede yangının benzin dökülerek çıkarıldığını belirledi. Olayın kundaklama olduğunun belirlenmesi üzerine polis yaptığı incelemede, kundaklamayı Meftun A. (31) ile Mustafa Y.'nin (21) gerçekleştirdiğini tespit etti. Polis evlerine baskın düzenlediği iki zanlıyı da gözaltına aldı. Zanlılardan Meftun A.'nın sorgusunda Seren A. (44) isimli bir kadının kendisine barı kundaklama karşılığında 10 bin lira vereceğini söylediğini belirterek, "Ben de kabul ettim, arkadaşım Mustafa'yı bulup ona 5 liraya benzin aldırıp daha sonra bara gittik. Arkadaşım bara benzin döküp yaktı. Sonra da kaçtık. Seren bize olaydan önce 5 bin lira para verdi. Ben de Mustafa'ya bin 500 lira para verdim" dediği öğrenildi. Mustafa Y.'nin ise Seren'i tanımadığını, arkadaşıyla bir yere gittiklerini, orada ne olduğunu hatırlamadığını, alkollü olduğunu söylediği öğrenildi.
Gözaltına alınan Seren A. ise suçlamaları kabul etmeyerek zanlıları tanımadığını söyledi. Zanlılardan Seren A. kundaklamayı azmettirme, diğer iki zanlı ise kundaklama suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. İki zanlı tutuklanırken, Seren A. adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Beş yıldızlı otelin barının kundaklanması ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

03 Haz 2016 - 11:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber