5 katlı binanın çatısı alev alev yandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan 5 katlı binanın çatısında çıkan yangın, çevrede bulunan vatandaşları korkuttu

YANGIN öğle saatlerinde GebzeOsman Yılmaz mahallesi Kadıoğlu caddesinde bulunan bir apartmanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osman Yılmaz mahallesinde bulunan binanın çatısında belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. 5 katlı binanın çatının bir bölümünde çıkan alevler, bir anda bütün çatıyı kapladı. Apartmanın çatısında çıkan yangını gören bina sakinleri ve çevrede bulunan vatandaşla hemen polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine kısa sürede yangın yerine Gebze, Darıca ve Beylikbağı’ndan itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının çatıda olması nedeniyle alevlere güçlükle müdahale edebildi. Çatısı alevler içinde yanan binanın çevresinde bulunan apartmanların çatılarına çıkan vatandaşlar da hortum ve kovalarla yangının kendi binalarına sıçramaması için mücadele etti. Yaklaşık 1 saat kadar süren söndürme çalışmalarının ardından yangın güçlükle kontrol altına alındı.
Kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çatısı alev alev yanan binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

22 Ağu 2016 - 17:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber