30 IŞİD'li öldürüldü!

Suriye'de muhalif birliklerin Halep'in kuzeyindeki Mari ilçesine sızmaya çalışan 30 IŞİD militanını öldürdüğü, bomba yüklü iki aracı da kontrol noktasına ulaşmadan imha ettiği bildirildi

YEREL kaynaklardan alınan bilgiye göre, terör örgütü IŞİD ile PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin kuşatması altındaki Mari ilçesine IŞİD üyeleri sabah erken saatlerde sızma girişiminde bulundu.
Muhaliflerin, çıkan çatışmada IŞİD militanlarından 30 kişiyi öldürdüğü ve bomba yüklü iki aracı da kontrol noktasına ulaşmadan imha ettiği belirtildi. ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının da Mari çevresindeki IŞİD mevzilerini bombaladığı ifade edildi.
IŞİD'in geçen hafta içinde Kel Cibrin ile Kefr Kelbin beldelerinde denetimi ele geçirmesinin ardından Mari ile Azez arasındaki bağlantı yolu da kesilmişti.

03 Haz 2016 - 11:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber