15 kaçak yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nde, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen Pakistan ve Afganistan uyruklu 15 kaçak, jandarma tarafından yakalandı

BİR ihbarı değerlendiren Ayvacık Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Behramkale Köyü Biber Deresi Mevkisi'nde kaçaklar olduğunu belirledi. Bölgeye opersayon düzenleyen jandarma, Midilli Adası'na yasa dışı yollardan geçmek için hazırlık yaptıkları belirlenen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Pakistan ve Afganistan uyruklu 15 kaçağı yakaladı. Minibüsle Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen 15 kişi, insani yardım yapıldıktan sonra Ayvacık Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi.

29 Ağu 2016 - 14:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber