14 yaşındaki çırağını demirle dövdü

Kastamonu’da bir ısı sistemlerinde çırak olarak çalışan 14 yaşındaki çocuğun, ustası tarafından demir parçasıyla dövüldüğü ile sürüldü. Aldığı darbeler sonucunda 14 yaşındaki çocuğun boynuna 13 dikiş atıldı

İDDİAYA göre, Taşköprü’de bir ısı sistemlerinde çırak olarak işe başlayan 14 yaşındaki A.A ile ustası G.U arasında tartışma çıktı. Tartışma büyümeden diğer çalışanların araya girmesiyle önlendi. Daha sonra işyeri sahibi tarafından başka bir inşaata çalışmaya götürülen A.A.’yanına ustası G.U. tekrar geldi. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine 40 yaşındaki G.U. eline aldığı demir parçasıyla 14 yaşındaki A.A’ya vurmaya başladı. Aldığı darbeler sonrasında boynunda derin yaralar oluşan A.A. kimseye duyurulmadan eczaneye götürülerek tedavi ettirilmek istendi. Burada bir süre bekledikten sonra A.A. yarası derin olmasından dolayı Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada boynuna 13 dikiş atılan çocuk tedavi altına alındı. Yaşanan olay sonrası A.A. ustası G.U’dan şikayetçi oldu.
Öte yandan, yaşanan olay sonrası G.U. konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayacağını söyledi.

06 Eyl 2016 - 17:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber