13 PKK’lı öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkâri Çukurca'da düzenlenen hava harekatında 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

GENELKURMAY Başkanlığından yapılan açıklamada, "Şırnak Beytüşşebap’da yapılan operasyonda, terör örgütüne ait bir sığınakta; bir el yapımı patlayıcı, 500 m kablo, bir akü, bir güneş enerji paneli, dört adet USB bellek, 30 çakmak gazı, dört gazlı ocak, dört aydınlatma lambası, 50 kilo muhtelif gıda maddesi, çok miktarda ilk yardım malzemesi ve örgütsel döküman ele geçirildiği" bildirildi.

Van Erciş’te yapılan operasyonda ise, terör örgütüne ait bir RPG-7 roketatar, bir av tüfeği, bir kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü ele geçirildiği kaydedildi.

Hakkâri Yüksekova’da, teröristlerce önceden kara yoluna döşenmiş bir el yapımı patlayıcı maddenin tespit edilerek imha edildiği belirtildi.

ÜÇ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Siirt Pervari’de, terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak suçundan üç şüpheli şahsın gözaltına alındığı ifade edildi.

BİR TERÖRİST YAKALANDI

Ağrı Hamur’da yapılan önleyici kolluk devriyesi esnasında bir terör örgütü mensubunun yakalandığı kaydedildi.

13 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Hakkâri Çukurca’da yapılan hava harekâtında 13 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

16 Kas 2015 - 12:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber