Türkiye düşmanları

DEĞERLİ

okurlar, ne dünyada ne de ülkemizde, ileriye dönük sağlıklı öngörülerde bulunmak oldukça zor.
Zira her an her şey olabilmekte!
Özellikle ülkemizde bu çok daha zor.
İşte bu yüzden, bir gün önce yazılmış bir köşe yazısı, bir gün sonra okura ulaştığı için, her tür yorumun altüst olması mümkün.
Bu köşe yazımın içeriğini de bu açıdan değerlendirmeniz gerekebilir!
Son günlerde, PKK terör örgütü büyük ölçüde kan kaybetmeye başladı.
Doğu ve Güneydoğu’da halk üzerindeki etkisi de giderek ortadan kalkıyor.
Bunda, güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonları ve hükümetin ve devletin kararlı tutumu büyük rol oynuyor.
Sınır dışında, özellikle de Fırat Kalkanı Harekatı'ndaki başarılar nedeniyle ordumuzla ne kadar övünsek azdır.
Beni en çok kahreden, din, iman, kitap, vatan, millet, bayrak diye yola çıktığını iddia eden FETÖ mensuplarının, bu ülkeye ve bu ülke insanına dönük ortaya koydukları ihanetin boyutlarını düşündükçe, inanın böyle bir rezilliği bir Türk'ün yapabileceğini aklım fikrim almıyor.
Kimi köşe yazılarımda sürekli dile getirdiğim gibi, Doğu ve Güneydoğu'daki halkımız uzun yıllar boyu adeta PKK’nın tutsağı durumundaydı.
Kürt halkı adına yola çıktığını iddia eden bu örgüt, yıllardır en büyük kötülüğü Kürt halkına karşı yaptı.
PKK’nın önde gelen isimleri, Kürt olmadıkları halde, Kürt ırkçılığı söylemiyle, gençleri saflarına çekmekte.
(Son dakika! HDP Milletvekili Garo Paylan gibi birinin, TBMM kürsüsünden, 1915 olaylarını soykırım olarak değerlendirmesini doğru bir biçimde irdelediğimizde, PKK yapılanmasının salt Kürtçülük üzerine inşa edilmediğini, bir sürü Türk ve Türkiye karşıtlarının bir araya gelerek, bir koalisyon oluşturdukları iddialarının ne kadar doğru olduğunu çok daha iyi anlayabiliriz.)
Kürt halkı, bir tarafta terör örgütünün acımasızlığı ve baskısı, diğer taraftan güvenlik güçlerinin istekleri karşısında, iki arada bir derede sıkışıp kalmış, nereye sığınacağını bilemez haldeydi.
Bugünse, güvenlik güçlerinin etkinliği sayesinde terör örgütünün baskısından önemli ölçüde kurtulmuş durumda.
Hele, HDP’li milletvekillerinin sorumsuzca Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni bile tehdit eder açıklamaları karşısında tüm vatandaşlarımız rahatsızlık duyarken, PKK yandaşlarıyla sempatizanları moral buluyordu.
Ne zaman ki, HDP’li marjinaller tutuklanıp içeri atılıp sesleri büyük ölçüde kesilince, toplum olarak Türk’üyle Kürt’üyle tüm vatandaşlarımız rahat bir nefes almaya başladı.
FETÖ ve DEAŞ terör örgütleri ise bambaşka bir bela olarak karşımızda duruyorlar.
Sanırım PKK’nın halen sınırlı ölçüde de olsa varlığını sürdürmesi, bu örgütlerle bir biçimde bağ kurmuş olmasına dayanmakta.
Belanın nereden ve nasıl geleceği konusunda bir öngörüde bulunmak mümkün değil.
Zira bu örgütler insanlıktan nasibini almamış, dinle kitapla insanlıkla ilgisi olmayan cani yaratıklarca yönlendirilip yönetilmekteler.
Her gün şehit haberlerini duymaktan bıktık.
Yığınları hedef alan eylemler ise içimizi acıtıyor.
Tüm bu olumsuzluklara karşın, yiğitçe mücadele eden güvenlik güçlerimize polisimize, askerimize jandarmamıza minnettarız.
Umarız en kısa zamanda bunların topunun üstesinden gelir, toplum olarak rahat bir nefes alırız.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Sami Çaycoşar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber