Yıldırım nikahı

TİYATRO kursunda tanıştıkları gün evlenme kararı alan çift, kurs gördükleri sanat atölyesinde hayatlarını birleştirdi.

Hilal ÖNEL
Alanya Kültür ve Sanat Atölyesi'nde(GAKSA)tiyatro eğitimi almaya başlayan özel bir firmada yönetici olarak çalışan 42 yaşındaki Orhan Bayalı, kursa başladığı ilk gün tanıştığı kursiyer arkadaşına evlenme teklif etti. Evlilik teklifi alan 33 yaşındaki tekstilci Fatma Tunç'un teklifi kabul etmesiyle nikah hazırlıkları başladı.
TANIŞTIKLARI YERDE EVLENDİLER
Tiyatro eğitimi almak için gittikleri sanat atölyesinde tanışan çift, 2 gün sonra tanıştıkları yerde nikah masasına oturdu.
OSMANLI YEMİNİ OKUNDU
Dün GAKSA Binası'nda öğlen saatlerinde düzenlenen törende çok sayıda davetli vardı. Nikah töreninde çiftin evlenmek için 'Evet' demesinin ardından Işın Fırat'ın komutuyla tiyatro öğrencileri tarafından, Osmanlı İmparatorluğu'nun şehzadelere yapılan kılıç kuşanma töreninde edilen yemin okundu.

#

31 Ara 2012 - 00:05 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber