Yeni hedef: İngiliz pazarı

ALTAV'ın da başkanı olan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İngiltere’de faaliyet gösteren ve Alanya’da kampa giren acente temsilcilerini yemekte ağırladı

ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) başkanı da olan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İngiltere’de faaliyet gösteren ve Alanya’da kampa giren 50 kişilik acente temsilcilerini yemekte ağırladı. Laguna Beach Alya Resort Otel’in ev sahipliğinde verilen yemek davetine, TAV Holding Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay, ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu da katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yapan Başkan Yücel, Alanya’daki tarihi ve doğal güzellikleri acente yetkililerine anlattı. Başkan Yücel, “Sizlerin de desteği ile Alanya’yı ziyaret eden İngiliz misafirlerimizin sayısını artırmak, Alanya’yı İngiltere’de daha tanınır hale getirmek istiyoruz" dedi.

'İNGİLİZLERE ALANYA'YI ANLATIN'
Yılın 300 günü güneşli olan Alanya’da, misafirlere bütün yıl güvende ve keyifli bir tatil olanağı sunulduğunu ifade eden Başkan Yücel, "Tatil satan turizm profesyonelleri olarak sizlerden ricamız, Alanya’daki huzurlu yaşam olanaklarını ve olumlu anılarınızı, ülkenizdeki insanlara en iyi şekilde aktarmanız olacak" diye konuştu. İngiltere Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Gazipaşa-Alanya Havalimanı İşletmecisi TAV Holding’in girişimleriyle ve Meeting Point Turkey’in katkılarıyla düzenlenen organizasyonda, acente temsilcileri Alanya’nın tarihi ve doğal güzellikleriyle tanıştırılacak. Bu etkinlikle, acente temsilcilerinin yaşayarak deneyim kazandıkları Alanya’yı İngiltere’de daha kolay pazarlayabilmesi hedefleniyor.

20 Eki 2016 - 13:35 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber