TÜRSAB sordu bakanlık yanıtladı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri ile telekonferansta buluştu

HÜKÜMETİN açıkladığı ve geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayınladığı destek paketleri konusunda bakanlık yetkililerince görüşler alındı ve sorular yanıtlandı. Türkiye genelindeki 38 BYK'nın da katıldığı toplantıyı Alanya üyeleri adına değerlendiren Çavuşoğlu, "Bakanlık yetkililerince üyelerimizi bu telekonferansla bir araya getirdik. Açıklanan paketlerin detaylarını ve yapılması gereken işlemler hakkında bilgiler aldık. Pakette olması gereken, ilave edilmesi gereken konuları görüşüp kendilerinden destek istedik. Umuyoruz ki önerilerimiz dikkate alınır ve destek sağlanır. Bu uygulamadan üyelerimiz de memnun kaldı doğrudan bakanlık yetkilileriyle iletişim kurup sorunlarını aktarabildiler. Sezona en iyi şekilde girmenin hazırlıklarını yapıyoruz" dedi.

08 Nis 2016 - 12:48 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber