TÜRSAB BYK sordu bakanlık yanıtladı

TÜRSAB Alanya BYK yetkilileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri ile telekonferansla görüşme yaparak çalışmalar hakkında bilgi aldı

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri ile telekonferansta buluştu. Bakanlık Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal ile yapılan telekonferansta, yetkililerden bilgiler alındı ve sorular yanıtlandı. Türkiye genelindeki 38 BYK'nın katıldığı toplantıyı Alanya üyeleri adına değerlendiren TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, "Bakanlık yetkilileriyle üyelerimizi bu telekonferansla bir araya getirdik. Yeni sezon öncesi yapılması gereken işlemler ve izlenecek yollar hakkında bilgiler aldık. Sezon içerisinde olması gereken tedbir ve çalışmalardan bahsedip kendilerinden destek istedik. Umuyoruz ki önerilerimiz dikkate alınır ve destek sağlanır. Bu uygulamadan üyelerimiz de memnun kaldı, doğrudan bakanlık yetkilileriyle iletişim kurup sorunlarını aktarabildiler. Sezona en iyi şekilde girmenin hazırlıklarını yapıyoruz" dedi.

19 Oca 2017 - 22:45 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber