'Türkiye'ye yolcu sayısı artacak'

Alanya'nın en büyük pazarı konumundaki Rusya'nın Ulaştırma Bakanı Sokolov, Türkiye'ye yönelik olumlu açıklamalarda bulundu

RUSYAUlaştırma Bakanı Maksim Sokolov, Rusya'dan Türkiye'ye yolcu sayısının 2017 yılında artışa geçeceğini bildirdi. Bakan Sokolov, 'Rossiya 24' TV kanalına yaptığı açıklamada, "Sene sonunda Türkiye ile 2015 yılı sonunda elde ettiğimiz 3,5 milyon yolcu hedefine ulaşamayacağız. 2017 yılında bu durumun tamamen düzelmesini bekliyoruz" dedi.
'YOLCU KAPASİTESİ DÜZELECEK'
Sokolov, açıklamasına şu şekilde devam etti: "Aynı zamanda Mısır ile hava bağlantısının açılma kararının alınmasının ardından bu ülkeyle yolcu kapasitemizi hızlı şekilde düzelteceğiz. Ukrayna ile bilindik zorluklar yaşıyoruz. Açık tavrımıza rağmen hızlı karar alınmasını beklemek anlamsız." Hatırlanacağı üzere, Rusya ile Türkiye'nin ilişkilerinin kötüleşmesinin ardından durdurulan charter seferleri 2 Eylül'de tekrar başlatılmıştı.

26 Eki 2016 - 21:48 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber