'Türkiye artık ucuz değil'

INDEPENDENT Gazetesi, yeni bir araştırmaya dayanarak en ucuz tatil yerlerinin şimdi İspanya ve Sri Lanka olduğuna dikkat çekerken, bir zamanlar Avrupa'nın en ucuz tatil yerlerinden biri olarak görünen Türkiye'nin ise şimdi İspanya'dan yüzde 60 daha pahalı olduğunu kaydetti.

The Independent Gazetesi'ne göre, Post Office Travel Money tarafından gerçekleştirilen bir araştırmaya konu olan 40 tatil yeri arasında en pahalısı Avustralya'nın Brisbane kenti olduğu belirlendi. İki kişi için üç kap akşam yemeği, içkiler ve güneş losyonu gibi tipik 8 tatil ürünü içeren bir sepet dikkat alındığı araştırma, en ucuz iki tatil yerinin İspanya ve Sri Lanka olduğunu gösterdi. Gazete, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Meksika ve Macaristan'ın da ucuz yerlerin arasında da yer aldığı araştırmaya dayanarak "Bir zamanlar, Avrupa'nın en ucuz tatil yerlerinden biri olarak görünen Türkiye ise şimdi İspanya'dan yüzde 60 daha pahalı" diye yazdı.

#

17 Oca 2012 - 00:00 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber