Turizmciye 2 bomba haber birden

Rusya geriliminden zarar gören turizm sektörü için yeni yol haritası belli oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu, turizmciye kefalet desteğinde ülke sayısını 27'ye çıkardıklarını belirterek, "uçaklara yakıt için ülke kısıtlaması yok" dedi

RUSYA ile gerilen ilişkilerde, her sektör için yeni alternatifler devrede... Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin yeni markası 'TURKEY DISCOVER THE POTENTIAL'ın lansman toplantısında, turizmcilere 2 müjde birden verdi.

Turizm sektörünü desteklemek için yeni yol haritası belirlendi. Nisan-Mayısta 6 bin dolar destek kapsamında bin 983 uçuşa 22.1 milyon TL ödeme yapıldı. Bu destek 2016'da da sürecek.

400 binin üzerinde turist getiren seyahat acentelerinin kredi garantilendirme fonu ile kredi kullanmaları sağlanarak finansmana erişim imkânı getirildi. Sadece 8 ülkeye verilen özel teşvikler 27 ülkeye yaygınlaştırılacak.

Turizm için yeni pazar arayışları da başladı. Buna göre, turizm sektörü destinasyon bazında desteklenecek.

26 Ara 2015 - 23:07 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber