Turizmcinin yeni umudu: Golf

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Emişbeleni'nde açılması planlanan golf sahası alanında incelemelerde bulundu

Haber: Toygar DİM
KOORDİNATÖR
Yardımcısı Uludağ, "Emişbeleni'de (Baltepe Turizm Merkezi) Kültür ve Turizm Bakanlığı'na golf sahası olarak tahsis edilen sahada Alanya'nın önde gelen turizmcileri Lonicera Grup Sahibi Uğur Sipahioğlu ve Granada Otelleri Sahibi Hacı Osman Üçdan ile birlikte Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun direktifleri doğrultusunda inceleme yaptık. İki büyük yatırımcımız da golf sahasını yapma konusunda kafa yormaya başladı. Bu arada hızlı bir şekilde golf kulübünü de kurmaya başlıyoruz" dedi.

04 Ara 2016 - 20:37 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber