Turizmcinin motosiklet isyanı!

Turizmci Bülent Kandemir, şehir genelinde turistleri korkutan motosikletli şahıslar için önlem istedi.

BİR dönem Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) İlçe Başkanı da olan Delphino Otel sahibi turizmci Bülent Kandemir, şehrin muhtelif bölgelerinde turistleri motosiklet sesi ve gürültüsü ile korkutan şahıslara karşı Alanya Emniyet Müdürlüğü'nün çalışma yapmasını istedi. Motosikletli kişilerin özellikle turistlerin yanından geçerken jikleyi sıkıp gazı açarak çıkartılan ses ile turistleri korkuttuğunu belirlediklerini ve kendilerine de otellerinde konaklayan turistlerden bu yönde çok sık şikayet gelmeye başladığını ifade eden Kandemir, "Çevreyolu'nda motosiklet süren gençler yolda bekleyen, bisikletli olan ya da yürüyen yabancı misafirleri gördükçe ekzozlarını adeta tabanca gibi patlatıyorlardı. Alanya'ya turist olarak gelmiş bu insanları el üstünde tutacağımıza onları korkutarak bundan zevk almak nasıl bir düşüncedir. Bunu önlemek çok mu zor? İnsana saygı olmayan bir yerde turizm de olmaz. Eğer Alanya Emniyet Müdürlüğü bunlara çare bulamıyorsa en iyisi biz turizmciler ve vatandaşlar olarak elimize sopaları alıp sokağa çıkalım" dedi.

29 Haz 2015 - 16:33 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Semseddin osmanoglu - Yanliz turistler degil vatandas olarak bende sikayetciyim. Bir turist carsisina yada limana çocuklarımla gittigimde ellerinden değil bileklerinde tutuyorum motorlar geciyor diye. Ne olur yasaklayın cezaları arttirin. polislerin önünden geciyorlar polis bakmiyor bile. Ne kask, ne ehliyet, ne kural, ne saygı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 16:33

Çorum Haber