TUİ artık kendi otellerine satış yapacak

TUI, satışlarının tamamına yakınını kendi otellerine kaydıracak.

TUI Almanya'nın yeni CEO'su Christian Clemens, önümüzdeki yıllarda şirketin kârlılığını arttıracak bir stratejiyi uygulamaya koyacak.
TUI İskandinavya'da çalıştığı dönemde ciro üzerindeki kâr oranını yüzde 6-7 düzeyine çıkartan Clemens, Almanya'da da benzer bir başarı elde etmeyi hedef olarak belirledi.
TUI'NİN SATTIĞI ÜRÜNLERİN YÜZDE 80'İNİ KENDİ ÜRÜNLERİ OLUŞTURACAK
Ancak kâr marjlarını yükseltmeyi hedefleyen çalışma TUI'nin şu ana kadar uyguladığı stratejiden tamamen kopması anlamına da gelmeyecek.
Touristik Aktuell adlı internet sitesinde yayınlanan habere göre, TUI yeni dönemde de özel ürünlere odaklanma stratejisini sürdürecek. Buna göre, gelecekteki rezervasyonların yüzde 80'inin sadece TUI çatısı altında pazarlanan ürünlerden oluşması hedefleniyor. Bu kapsamda özellikle TUI'ye ait otellerin rezervasyonlarda ağırlığını arttırması planlanıyor.
Avrupa'nın en büyük tur operatörü olan TUI, son yıllarda otelcilik alanındaki yatırım ve faaliyetlerini arttırdı. Şirket, Robinson Club, Riu, Sensimar, Puravida, Viverde gibi farklı marka ve konseptlerle otelcilik alanında faaliyet gösteriyor. TUI Grubu'na bağlı "TUI Hotels & Resorts"un toplamda 248 otel ve 157 bin yatak kapasitesi bulunuyor.

#

08 Eki 2012 - 14:34 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber