Tez Tour’dan Rusya açıklaması

Burtin, İtar Tass haber ajansına yaptığı açıklamada, 2017 yılında Rusya'daki Türkiye fiyatlarının 2015 yılına göre çok daha düşük olacağını ifade etti

GAZETEM.RU'NUN aktardığı habere göre, Burtin, açıklamasına şu şekilde devam etti: “2016 yılında fiyatlar oldukça düşüktü. 2017 yılında biraz artış yaşanabilir, ama fiyatların 2015 yılındaki düzeye ulaşması çok düşük bir ihtimal. Fiyatlar döviz kuruna bağlı olarak 2016 yılına yakın olacak. Türkiye’de tatil fiyatlarının düşmesi birçok faktörden kaynaklanıyor. İlk olarak, Rusya pazarına geri dönme gerekliliği, ikincisi tatil için daha fazla para harcama imkanı sağlamayan Rusya’daki ekonomik durum. Ayrıca, Türkiye’deki otelciler 2017 yılında Türkiye’ye 2015 yılında olduğu gibi 3,5 milyon Rus turistin gelmesini bekliyorlar. Türkiye’de her şey Ruslara sunulacak tatil koşullarına bağlı. Piyasaya daha ilginç koşullar sunulabilir. Bu gerçekleşirse insanlar yerli turizm merkezlerinden Türkiye’ye yönelir.”

28 Kas 2016 - 20:05 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber