Sahiller güzeller akınına uğradı

Bodrum'da sahiller aşırı sıcaklar nedeniyle yerli ve yabancı turistlerle doldu. Plajlarda adım atacak yer kalmazken Fransız ve İngiliz turistler güzellikleri ile nefes kesti

BODRUM

'da sahiller aşırı sıcaklar nedeniyle yerli ve yabancı turistlerle doldu. Plajlarda adım atacak yer kalmazken Fransız ve İngiliz turistler güzellikleri ile nefes kesti. Bodrum'da hafta sonunda artmaya başlayan hava sıcaklığı 42 dereceye kadar yükseldi. İlçe merkezindeki Gümbet, Paşatarlası ve Kumbahçe sahilleri ile Bitez, Ortakent-Yahşi'deki Camel Beach plajlarında adım atacak yer kalmadı. İskandinav ülkeleri ile Fransa ve İngiltere'den gelen ve top modelleri aratmayan kadın turistler sahilleri podyuma çevirdi.
Aşırı sıcaklar nedeniyle birçok turist su sporları yaparak serinlemeye çalışırken Gümbet Plajı doğal havuzu aratmadı, denizin içi tıklım tıklım insanla doldu. Bodrum sahillerindeki renkli görüntülerin Avrupa'nın birçok tatil yöresinde görülemeyeceğini belirten Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, "Münferit olumsuzlukların Bodrum turizmini etkilemediği görülüyor. Çünkü Bodrum'u Bodrum yapan tarihi ve insan dokusudur, hoşgörüdür, sanat, kültür, tatil ve eğlencenin merkezidir. Kimse Bodrum'daki turizm kapasitesinin düşeceğini beklemesin. Aksine yaptığımız olumlu tanıtımlar sayesinde Bodrum bu yıl yine devlet başkanlarının ve dünyaca ünlü isimlerin tatil yaptığı ve ilgi odağı olmaya devam eden bir kent unvanını koruyor" dedi.

26 Ağu 2014 - 12:44 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber