Ruslara İran ve Hindistan kancası

Alanya'da en büyük turizm hacmini oluşturan Rusya'da turizm pazarından pay kapma yarışı kızışıyor

BUGÜNE kadar Rusya vatandaşlarına vize konusunda ısrarcı davranan bazı ülkeler de, şimdilik "tur grupları ile yapılacak seyahatlerle sınırlı kalmak" kaydıyla gevşeme sinyalleri vermeye başladı. Rusya’da tur operatörleri ve Rusya Turizm Endüstrisi Birliği de, turist gruplarına vizesiz giriş imkanı sunan ülkelerin listesini genişletmek için girişimlerde bulunuyor. Çin'in ardından Hindistan ve İran'ın da tur operatörleri ile gelen Rus turist gruplarına ülkeye vizesiz giriş imkanı sağlamaya hazırlandığı belirtildi. İki ülkenin de olumlu dönüş yaptığı bildirildi. İleride Vietnam’ın da bu listeye dahil edilmesi gündemde. Şu anda Rusya'dan en az beş, en fazla 50 kişilik turist grupları Çin’e vizesiz giriş yapabiliyor.

27 Şub 2017 - 21:04 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber