Rus temsilciden flaş açıklama

ATOR İcra Direktörü Maya Lomidze, "Olumsuz gelişmeler yaşanmazsa, 2017 sezonunda Türkiye'de tatil yapan Rus turist seviyesi kriz öncesi düzeye ulaşabilir" dedi.

GAZETEM.RU'YA konuşan Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) İcra DirektörüMaya Lomidze Lomidze, Türkiye’nin Rusya’da erken rezervasyon hacmine göre lider konumda olduğunu belirtti. Ayrıca, şimdi turların 2014-2015 yıllarında yani tur satışlarına yasak getirilmeden önceki dönemden daha aktif satıldıklarına da dikkat çeken Lomidze şu şekilde konuştu: "Türkiye’de yaşananlara rağmen turlar hiçbir zaman olmadığı kadar aktif olarak satılıyorlar. Bu Türkiye’de tatile ertelenen talebin etkisi. Bu talep olumsuz haberlerin olmaması halinde devam edecek.
'FİYATLAR YÜZDE 20 AZALDI'
Türkiye henüz Rus turistler için özel indirimler veya fiyatlarda düşüş yapmayı planlamıyor, çünkü geçen sene fiyatlar zaten yüzde 20 oranında azaldı. Bu sene Mayıs-Temmuz aylarında fiyatlar geçen senenin seviyesinde olabilirler, ama yüksek sezon sürecinde fiyat artışı yaşanabilir."

20 Oca 2017 - 12:28 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

sıkıntı - sıkıntıyok kardeş işverenler zaten mana arıyor kul hakkı yemek için iş yok kira yüksek hersene sezon gecen yıldan kötü alışkanlık oldu şükür eden fitresini zekatını veren yok ne geliyorsa başlarına hak ediyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 12:28

Çorum Haber