Plajlar yine işgal altında

ALANYA'DA denize giren ve plajlara para vermek istemeyen vatandaşların çilesi ilginç görüntüler ortaya çıkartıyor. Şezlong ve şemsiyeye kişi başı 10 TL veremeyen vatandaş şezlong işgali nedeniyle denizin ulaştığı noktada kurumaya çalışıyor. 10 TL vermeyi göze alan vatandaşlar da bazı bölgelerde "Burası bir otelin kendi malı, yerli halka yasak" şeklinde onur kırıcı ifadelere maruz kaldıklarını söylüyorlar.

Tolga ŞİLİL
Özellikle Keykubat Plajı'nda bulunan bazı turistik tesislerin halk plajı kısımlarına şezlong koyarak gereğinden fazla yer işgal ettiğini iddia eden vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ediyorlar. Vatandaşlar, otel çalışanlarıyla bu konuda büyük tartışmaların yaşandığını, yetkililere bu konuyu şikayet ettiklerini fakat herhangi bir düzelmenin gerçekleşmediğini iddia ederek, "Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nun söyledikleriyle kontrol noktasında bulunan görevlilerin uygulamaları birbirini tutmuyor" dediler.

#

28 Haz 2012 - 04:52 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

- normaldir alanyada.parası ve gücü olana kimse bişey diyemez.gerekirse plajıda komple halka kapatırlar fazla ısrar olursa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 04:52

Çorum Haber